Persoanele cu diabet trebuie să-și mențină zahărul din sânge într-un interval sănătos

Persoanele cu diabet trebuie să-și mențină zahărul din sânge într-un interval sănătos

Cercetătorii doresc acum să lucreze la atașarea acestei etichete la diferite tipuri de medicamente pentru a demonstra că poate face același lucru. Această etichetă poate schimba modul în care oamenii iau insulina și, de asemenea, alte medicamente.

Viitorul tratamentului pentru diabet

Munca acestor oameni de știință înseamnă că insulina poate fi luată sub formă de pastile în viitor. Acest lucru va elimina nevoia de injecții și pompe de insulină, împreună cu necazul care vine cu aceasta. Această etichetă ar putea fi capabilă să ducă insulina în tractul digestiv și să o împiedice să se descompună în acidul din stomac. Apoi poate introduce insulina în fluxul sanguin și apoi în celule pentru a fi utilizat în mod normal.

În loc de injecții dureroase, zilnice, viitorul diabetului poate consta într-o simplă pastilă de înghițit. Dr. Min Xue, profesor de chimie la UCR, care a condus cercetarea, a declarat: „Această descoperire ar putea ridica o povară asupra oamenilor care sunt deja împovărați de boală”.

Rezultatele acestui studiu reprezintă un pas uriaș în direcția încetării injecțiilor dureroase cu insulină pentru persoanele cu diabet. Acest lucru ar putea îmbunătăți calitatea vieții pentru milioane de oameni din întreaga lume și ar putea duce la îmbunătățiri și în tratamentul altor boli. O pastilă de insulină este încă la mulți ani, dar viitorul cercetării diabetului este incitant și promițător.

Diabetul de tip 2 a fost întotdeauna privit ca o boală progresivă și cronică. Cu toate acestea, un studiu clinic recent al Virta Health a raportat inversarea diabetului la mulți pacienți. Rezultatele acestui studiu au potențialul de a schimba tot ceea ce știm despre cum să tratăm diabetul de tip 2.

Recomandări cheie:

 • Diabetul de tip 2 a fost întotdeauna privit ca o boală progresivă și cronică.
 • Virta Health contestă status quo-ul cu rezultatele unui nou studiu.
 • Cel mai recent studiu a arătat inversarea diabetului la 20% dintre pacienți.
 • Aceste rezultate pot schimba ceea ce știm despre tratamentul diabetului.

O schimbare a status quo-ului

America se află în mijlocul unei epidemii de diabet de tip 2. Peste 30 de milioane de americani trăiesc cu această boală în fiecare zi, costând SUA peste 300 de miliarde de dolari anual. În plus, costurile continuă să crească chiar dacă rezultatele pacientului nu se îmbunătățesc . Mulți pacienți au dificultăți în a-și respecta programul de medicație. De exemplu, un studiu a arătat că doar 34% dintre persoanele cu diabet zaharat își iau insulina așa cum a fost prescris.

Înțelepciunea convențională spune că diabetul de tip 2 este o boală cronică care se agravează de-a lungul vieții, dar un studiu clinic recent a contestat această credință. Virta Health a prezentat rezultatele unui studiu revoluționar la cea de-a 82-a sesiune științifică a Asociației Americane de Diabet.

Studiul a arătat îmbunătățiri pe termen lung a sănătății chiar și cu reducerea sau eliminarea medicamentelor pentru diabet și a demonstrat că este posibilă inversarea diabetului de tip 2. În timp ce majoritatea studiilor legate de sănătate urmăresc pacienții timp de mai puțin de un an, studiul clinic al Virta Health a durat cinci ani.

Studiul a arătat următoarele rezultate:

 • Control susținut al zahărului din sânge.
 • Deprecierea medicamentelor: participanții au redus consumul de prescripție pentru diabet cu aproape 50% – inclusiv injecțiile cu insulină.
 • Pierdere în greutate semnificativă din punct de vedere clinic: greutatea medie a scăzut cu 7,6%, depășind pragul de 5% considerat în mod normal ca de succes într-o intervenție de stil de viață.
 • Îmbunătățiri ale sănătății cardiometabolice: trigliceride și colesterol HDL mai bune, markeri de inflamație scazuți și îmbunătățiri ale bolii cronice de rinichi.
 • Menținerea pierderii în greutate: scădere în greutate de 6% susținută după cinci ani, spre deosebire de Programul de prevenire a diabetului NIH, care a raportat doar o pierdere susținută de 2%.
 • Remisie a diabetului: 20% dintre pacienți au văzut remisie completă a diabetului, adică niveluri sănătoase de A1C fără medicamente pentru diabet.
 • Studiile anterioare Virta Health au arătat, de asemenea, îmbunătățiri ale depresiei, calității somnului și durerilor de genunchi.

Una dintre cele mai dificile părți ale tratării diabetului zaharat este ca pacienții să-și respecte regimul de sănătate. Necesită monitorizare constantă, schimbarea dietei și a stilului de viață și construirea de noi obiceiuri, care pot provoca stres cu familia și prietenii. Standardul de aur al intervențiilor în stilul de viață a fost Programul Național de Prevenire a Diabetului, care a raportat doar o rată de succes de 13% în a determina participanții să se mențină la program după un an. Cu programul Virta Health, aproape jumătate dintre participanți au fost încă implicați după cinci ani.

Aceste rezultate contrazic ipoteza predominantă că diabetul de tip 2 este cronic și progresiv. Dr. Alan Moses, consilierul Virta, a spus: „Pacienții Virta ajută la redefinirea cum poate arăta succesul pe termen lung în îngrijirea diabetului de tip 2. Rezultatele pacientului stabilesc un nou standard pentru aplicațiile din lumea reală ale tratamentului diabetului.” Virta încă înrolează pacienți și are obiectivul de a inversa diabetul la 100 de milioane de oameni până în 2025.

Milioane de oameni din întreaga lume sunt afectați de diabet. Acești indivizi trebuie să își gestioneze starea printr-o combinație de dietă, activitate fizică și medicamente. Mișcarea, cunoscută sub numele de „Noi nu așteptăm”, este o rețea de indivizi care s-au reunit pentru a pune la dispoziție tratamente și tehnologii inovatoare celor diagnosticați cu această afecțiune.

Recomandări cheie:

 • Mișcarea We Are Not Waiting cuprinde sute de indivizi care folosesc soluții și invenții DIY pentru a-și gestiona mai bine diabetul.
 • În centrul eforturilor lor se află un sistem pancreas artificial, care conectează un monitor continuu de glucoză (CGM) la o pompă externă de insulină.
 • Platformele și proiectele open-source, inclusiv OpenAPS, Nightscout și Tidepool, permit utilizatorilor să-și adapteze sistemele de gestionare a diabetului.
 • Aceste instrumente facilitează urmărirea, analizarea și monitorizarea nivelurilor de glucoză în timp real.
 • Drept urmare, mișcarea We Are Not Waiting a devenit un inovator major în industria sănătății. https://alkotox-official.top/ro/

Diabetul este un grup de boli grave, care pot pune viața în pericol, care afectează modul în care organismul folosește alimentele și 11% din populația Statelor Unite este afectată de diabet.

De obicei, digestia descompune carbohidrații în glucoză, un tip de zahăr. Glucoza intră în sânge și călătorește către celule, unde este folosită pentru energie. Acest proces se bazează pe un hormon numit insulină care permite celulelor să preia glucoza.

Cu toate acestea, în diabet, pancreasul nu produce suficientă insulină sau celulele nu răspund corect. Ca urmare, excesul de glucoză se acumulează în sânge, ceea ce duce la numeroase probleme de sănătate, cum ar fi boli de rinichi, leziuni ale nervilor și pierderea vederii.

Din păcate, metodele tradiționale de gestionare a diabetului pot fi costisitoare, consumatoare de timp și dificil de întreținut, iar accesul la tratamente accesibile și eficiente rămâne la îndemâna multora.

Din cauza acestor bariere financiare și logistice, mulți oameni cu diabet se îndreaptă către auto-gestionare cu bricolaj. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre mișcarea Nu așteptăm și despre diferitele tehnologii DIY disponibile pentru gestionarea diabetului.

Istoria #WeAreNotWaiting

Mișcarea #WeAreNotWaiting s-a născut din frustrare. Hashtag-ul este îndemnul la acțiune al oamenilor din comunitatea diabetului care s-au săturat să aștepte ca cercetarea tradițională și dezvoltarea de medicamente să ofere soluții. În schimb, acești indivizi solicită acces mai rapid la tratamente și tehnologii pentru a-și gestiona starea, fără a se baza pe sistemul de sănătate costisitor și adesea inaccesibil.

Oamenii din mișcare împărtășesc resurse, cunoștințe și experiență pentru a dezvolta tehnologii și tratamente noi și pentru a revoluționa gestionarea diabetului.

Hashtag-ul #WeAreNotWaiting a fost creat pentru prima dată în 2013. În același an în care doi membri ai comunității diabetului – Dana Lewis și Scott Leibrand – au decis că „nu mai așteaptă” ca marile companii de dispozitive medicale să ofere soluțiile de care aveau nevoie pentru a le gestiona Diabet.

Persoanele cu diabet trebuie să-și mențină zahărul din sânge într-un interval sănătos. De obicei, acest lucru implică utilizarea unui monitor de glucoză pentru a testa o picătură de sânge de la un deget. Pe baza citirii, persoana injectează apoi o cantitate adecvată de insulină. Din păcate, mulți oameni necesită mai multe citiri și injecții zilnic și, deși funcționează, este un proces incomod, greoi și costisitor.

Lewis și Leibrand au dorit să facă managementul diabetului mai eficient și mai eficient. Astfel, au luat naștere Sistemul Pancreasului Do-It-Yourself și mișcarea DIY. Perechea a început să experimenteze cu software și hardware open-source care ar putea automatiza administrarea insulinei pe baza citirilor de glucoză de la monitoare continue. Pe măsură ce știrile despre eforturile lor s-au răspândit în comunitatea diabetului, alții s-au alăturat, iar mișcarea a crescut rapid.

Astăzi, comunitatea We Are Not Waiting include sute de persoane care își împărtășesc strategiile și tehnologiile de gestionare a diabetului online. Ca urmare, grupul a devenit un inovator major în industria sănătății, cu nenumărate soluții de bricolaj și invenții din care să alegeți.

Cum funcționează gestionarea automată a insulinei?

În centrul insulinei automate, managementul este un sistem pancreas artificial. Lewis și Leibrand au conceput un sistem „în buclă închisă” care conectează un monitor continuu de glucoză (CGM) la o pompă externă de insulină.

Un CGM este un dispozitiv purtat pe corp în mod continuu care monitorizează nivelurile de glucoză în timp real și trimite date către un smartphone sau computer. O pompă de insulină este un dispozitiv extern care răspunde la datele de glucoză prin administrarea automată de insulină pentru a menține nivelurile de glucoză în intervalul dorit. Rezultatul este un proces complet automatizat care nu necesită înțepături sau injecții.

Lewis și Leibrand și-au împărtășit designul online, permițând oricui cu cunoștințele și resursele să-și construiască propriul sistem de pancreas artificial DIY. Alți membri ai comunității We Are Not Waiting au făcut eforturi similare, proiectând sisteme mai accesibile, mai ușor de utilizat și din ce în ce mai sofisticate.

Platforme și proiecte open-source

Numeroase platforme și proiecte open-source au fost create de membrii mișcării We Are Not Waiting.

Contents